Peugeot scooter kopen | Peugeot scooters leasen | Scooterland

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Peugeot

Peugeot scooters hebben hun aantrekkelijkheid niet uitsluitend te danken aan hun ‘looks’ want Peugeot staat er om bekend moderne en betrouwbare scooters te produceren. De tijdloze scooter begeleid je op een aangename en stijlvolle manier bij elke rit, privé of zakelijk! Alle scooters uit het brede gamma van Peugeot zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals bijvoorbeeld woon-werk verkeer of om naar school te rijden.

Je kunt Peugeot gerust een opkomend merk noemen want ondanks de lange historie maakt het merk momenteel grote stappen in scooterland (en ook bij Scooterland!). Peugeot neemt een steeds groter marktaandeel in en dat is te zien op straat. De populaire V-Clic en Kisbee zijn niet meer weg te denken en ook van de Vivacity wordt veel verwacht.

Scooterland heeft al jaren lang een intensieve samenwerking met Peugeot en heeft zodoende enorme veel ervaring opgedaan op het gebied van service en onderhoud aan alle scooters van Peugeot. Je vindt bij Scooterland een ruim aanbod bromscooters en snorscooters van Peugeot en die worden allemaal gratis en compleet rijklaar bij je thuis afgeleverd. Bij Scooterland kun je ervoor kiezen je scooter te kopen maar scooters leasen gaat ook heel eenvoudig.

Scooterland heeft altijd de beste prijs en bovendien koop je vertrouwd want wij hebben een unieke servicedienst en worden onderhoud en garantiereparaties het liefst door ons aan huis uitgevoerd.