Baotian scooter kopen | Baotian scooters leasen | scooterland

Baotian

Baotian laat zich gemakkelijk herkennen door zijn sportieve stijl die intussen echt trendsettend geworden is. Baotian heeft zich gespecialiseerd in het maken van betaalbare kwaliteitscooters die zodoende voor een breed publiek beschikbaar zijn. Baotian heeft een breed scala aan scooters en is in verschillende scootercategorieën beschikbaar. De snel ogende Tiger, de klassieke Classico, of de retro Carino zijn enkele voorbeelden uit het brede assortiment van Baotian. De sportieve insteek is echter consequent zichtbaar.

Baotian scooters worden in China geproduceerd naar de maatstaven van de Nederlandse importeur waarmee Luuko een hechte relatie onderhoudt. De scooters worden voorzien van de specificaties die door hen worden afgegeven om de scooters aan te passen aan de Nederlandse rijomstandigheden en weersinvloeden. Baotian levert wereldwijd betaalbare kwaliteitscooters maar onze omstandigheden vragen om continue monitoring van de met zorg samengestelde kwaliteitsonderdelen.

Je vindt bij scooterland het volledige aanbod bromscooters en snorscooters van Baotian zoals onder andere de no nonsense Seedy, de sportieve Baotian Tiger of de stijlvolle Classico. Alle scooters worden gratis en compleet rijklaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt je scooter kopen door online of bij aflevering te betalen maar als het even niet uitkomt is het ook heel eenvoudig om je scooter te leasen.

Scooterland heeft altijd de beste prijs en bovendien koop je Baotian voordelig en vertrouwd want Scooterland heeft de beste prijs én een unieke service. Voor onderhoud en garantiereparaties komen we gewoon aan huis.