Vespa scooter kopen | Vespa scooters leasen | Scooterland

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Vespa

Vespa, een cultmerk met een perfecte designmix van lifestyle en klassieke uitstraling oftewel, pure italian style. Hiermee grijpt men terug naar het verleden. Technisch is niets bij het oude gebleven maar qua uitstraling lijkt elke Vespa zo uit de jaren ’60 of ’70 te stammen. Door een sterk concept en ongeëvenaard succes is het wereldwijd een icoon geworden.

Vespa is überhaupt een begrip op het gebied van scooters maar dat kan natuurlijk ook niet anders. Als uitvinder van de scooter staat het merk aan de bakermat van de scootermarkt. Vespa maakt deel uit van de oer Italiaanse Piaggio Group en is inmiddels veel meer dan alleen een scooter. Vespa vertegenwoordigt een volledige ‘urban lifestyle’ doelgroep die zich niet druk maakt om kwaliteit en rijgedrag, dat zijn namelijk vanzelfsprekendheden. Door voor Vespa te kiezen geef je een fashion statement af.

Vespa is in verschillende scooter categorieën vertegenwoordigd. De sportieve Vespa S combineert functionaliteit, comfort en zekerheid met krachtige en zuinige motoren. Italiaanse stijl in combinatie met moderne techniek maakt juist van de klassieke Vespa LX een tot de verbeelding sprekende verschijning.

Tussen Vespa en Scooterland bestaat er al jaren een innige relatie. Als je een Vespa wilt bestellen dan kom je naar Scooterland. Je vindt bij ons alle modellen bromscooters en snorscooters van Vespa en hebt de keuze uit een uitgebreide reeks accessoires waardoor alle Vespa’s helemaal naar wens te personaliseren zijn.

Bovendien koop je alle Vespa’s voordelig en vertrouwd bij Scooterland. Want Scooterland heeft een unieke servicedienst en worden onderhoud en garantiereparaties het liefst aan huis uitgevoerd.