Onderhoud

Onderhoud

Elke scooter heeft onderhoud nodig om in “conditie” te blijven. Door op de juiste intervallen onderhoud te laten plegen aan je scooter ben je er zeker van dat deze veilig in het gebruik is en voorkom je bovenmatige slijtage. Bovendien vervalt de garantie indien de scooter niet op de juiste manier of op de juiste momenten is onderhouden.

Als je scooter door Scooterland is geleverd dan kun je het onderhoud door ons aan huis laten uitvoeren. Een kleine onderhoudsbeurt gebeurt in de regel volledig aan huis maar voor een grote onderhoudsbeurt nemen we de scooter mee naar onze werkplaats en brengen we hem nadien weer netjes terug. Het te vervangen materiaal kan onder uw garantie vallen. U krijgt dan nog wel een rekening voor de voorrijdkosten, die € 50,-- bedragen.

Het onderhoud wordt bij Scooterland uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde vakmensen. Naast een relevante vakopleiding volgen onze monteurs niet alleen de technische ontwikkelingen op de voet maar vindt er op regelmatige basis bijscholing of extra opleiding plaats met betrekking tot nieuwe apparatuur of technieken. Daarnaast werkt Scooterland altijd nauw samen met de Nederlandse of Europese merkimporteur.

 


Onderhoudsbeurt aanvragen