Onderhoudservice aan huis

Scooterland heeft een unieke service, het onderhoudservice aan huis. Wil je onbezorgd scooter rijden en er zeker van zijn dat jouw scooter professioneel en vakkundig wordt onderhouden.

Elke scooter heeft onderhoud nodig om in “conditie” te blijven. Door op de juiste intervallen onderhoud te laten plegen aan je scooter ben je er zeker van dat deze veilig in het gebruik is en voorkom je bovenmatige slijtage. Bovendien vervalt de garantie indien de scooter niet op de juiste manier of op de juiste momenten is onderhouden.

Bij Scooterland werken uitsluitend gediplomeerde scootervakmensen die het onderhoud, indien mogelijk, aan huis uitvoeren. Voor een grote onderhoudsbeurt nemen we de scooter mee naar onze werkplaats.

Iedere scooter kent zijn eigen onderhoudsintervallen die specifiek zijn toegespitst op de eigenschappen van deze scooter. De intervallen tref je aan op de productpagina van de scooter. Deze intervallen zijn afgestemd op de specifieke Nederlandse rij- en weersomstandigheden en kunnen afwijken van de (Europese) richtlijnen van de fabrikant.