MOMO helm kopen | MOMO helmen kopen | Scooterland

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

  1. 1
  2. 2
per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

  1. 1
  2. 2
per pagina

MOMO design

MOMO helmen zijn een lust voor het oog. Italiaans design in optima forma met oog voor detail. MOMO design kent verschillende helmtypen met hun eigen kenmerken. Alle MOMO helmen onderscheiden zich in kwaliteit, pasvorm en design.

Zo worden bijvoorbeeld de buitenschalen van de MOMO helmen in verschillende maatvoeringen geproduceerd waardoor de pasvorm altijd optimaal is. Daarnaast wordt voor alle MOMO helmen gebruik gemaakt van een hoogwaardige lak die bestand is tegen inwerking van weer en UV.

De meest populaire helm is de MOMO fighter welke is afgeleid van de helikopter piloten helm. De MOMO fighter dankt zijn populariteit met name aan de enorme keuze in kleuren waarin de helm te verkrijgen is. Daarnaast is de Mini MOMO enorm in populariteit aan het winnen. Met name de interessante prijsstelling maakt deze helm zo gewild. Beide modellen zijn compleet in de afwerking met een krasvast vizier en geïntegreerd zonnevizier.

Met een MOMO helm mag en wil je gezien worden. Alle MOMO helmen zijn voorzien van de typerende MOMO design graphics en bovendien zijn de helmen beschikbaar in bijzondere kleuren. Op deze manier is er altijd een MOMO helm die naadloos aansluit bij jouw … scooter, … stijl, … kleding, … humeur!

Om te bestellen maak je heel simpel je keuze uit het enorme assortiment MOMO helmen op Scooterland en bestelt de helm van je keuze online. Binnen enkele dagen ontvang je jouw MOMO helm thuis.