Qwic elektrische scooter kopen | Qwic elektrische scooters leasen | Scooterland

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Qwic

Qwic is een Nederlandse fabrikant van elektrische scooters. De markt van elektrische scooters is nog relatief jong maar groeit enorm. In deze snelgroeiende elektrische scootermarkt is Qwic marktleider. Dit komt niet in de laatste plaats door de actieve pioniersrol die het bedrijf inneemt op het gebied van elektrische scooters. Qwic ontwikkelt, innoveert en werkt nauw samen met de TU-Delft om te helpen maatschappelijke problemen op te lossen op het gebied van mobiliteit en milieu.

Qwic heeft een compleet assortiment van top kwaliteit elektrische scooters. Als specialist op het gebied van elektrisch vervoer streeft Qwic ernaar de ideale elektrische scooter te ontwerpen. De elektrische scooters van Qwic zul je de komende jaren steeds vaker terug zien in met name de stedelijke gebieden. Met de elektrische scooters van Qwic kan namelijk een groot deel van de persoonlijke mobiliteit bedient worden die nu veelal met de auto ingevuld wordt.

Op Scooterland .nl tref je een groot assortiment van de elektrische scooters van Qwic aan. Als je er nog niet helemaal uit bent kun je de elektrische scooters zelfs onderling met elkaar vergelijken. Op deze manier wordt kopen via Scooterland .nl wel heel erg makkelijk. Bovendien koop je sowieso voordelig en vertrouwd bij Scooterland . Want Scooterland heeft een unieke mobilele servicedienst en worden onderhoud en garantiereparaties het liefst aan huis uitgevoerd.

Scooterland stimuleert het rijden op elektrische scooters en geeft daarom veel informatie en tips om optimaal te profiteren van het rijden op een elektrische scooter. Daarom zijn wij officieel dealer van Qwic en werken intensief samen voor een optimale gebruikersbeleving.