Nimoto scooter kopen | Nimoto scooters leasen | Scooterland

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Nimoto

Nimoto laat zich gemakkelijk herkennen door zijn sportieve stijl die intussen echt trendsettend geworden is. Nimoto heeft zich gespecialiseerd in het maken van betaalbare kwaliteitscooters die zodoende voor een breed publiek beschikbaar zijn. Nimoto heeft een breed scala aan scooters en is in verschillende scootercategorieën beschikbaar.

Nimoto scooters worden geproduceerd in Azie naar de maatstaven van de Nederlandse importeur Nimag BV waarmee Scooterland een hechte relatie onderhoudt. De scooters worden voorzien van de specificaties die door hen worden afgegeven om de scooters aan te passen aan de Nederlandse rijomstandigheden en weersinvloeden. Nimoto levert uitstekende garantie voorwaarden en geeft op hun scooters tot 2jaar garantie.

Je vindt bij Scooterland het volledige aanbod bromscooters en snorscooters van Nimoto zoals onder andere de electrische scooters City 350 voor de stad and de extra lange actieradius van de Trendy R. Je kunt je scooter kopen door online of bij aflevering te betalen maar als het even niet uitkomt is het ook heel eenvoudig om je scooter te leasen.

Scooterland heeft altijd de beste prijs en bovendien koop je Nimoto voordelig en vertrouwd want Scooterland heeft de beste prijs én een unieke service. Voor onderhoud en garantiereparaties komen we gewoon aan huis.