Tomos bromer | Tomos bromfiets | Tomos snorfiets | Scooterland

Tomos

Tomos en brommers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds 1954 maakt het merk bromfietsen en snorfietsen die vandaag de dag het straatbeeld nog steeds beïnvloeden. Waar scooters steeds meer aan populariteit winnen blijft Tomos vasthouden aan zijn traditionele bromfietsmodellen. En niet voor niets, Tomos bromfietsen en snorfietsen staan voor gemakkelijke, betrouwbare en voordelige vervoersmiddelen voor in de stad.

Vandaag de dag wordt er heel bewust gekozen om op een Tomos te rijden. Je onderscheidt je niet alleen van de massa maar je kiest voor een uiterst betrouwbare en gemakkelijke manier van vervoer. Gebruik de brommer voor woon-werk verkeer, voor je dagelijkse boodschappen of gewoon in plaats van de tweede auto.

Bij Scooterland vind je een ruim aanbod bromfietsen en snorfietsen van Tomos. Alle Tomos brommers worden gratis en compleet rijklaar bij je thuis afgeleverd. Je kunt je brommer kopen door online of bij aflevering te betalen maar als het even niet uitkomt is het ook heel eenvoudig om je nieuwe Tomos brommer te leasen.

Scooterland heeft altijd de beste prijs en bovendien koop je Tomos voordelig en vertrouwd want Scooterland heeft de beste prijs én een unieke service. Voor onderhoud en garantiereparaties komen we gewoon aan huis.