Ebretti elektrische scooter kopen | Ebretti elektrische scooters leasen | Luuko

2 artikel(en)

per pagina
 • Ebretti
  Ebretti 518 wit

  Ebretti 518 45

  Normale prijs: € 2.659,00

  Speciale prijs: € 2.579,00

 • Ebretti
  Ebretti 518

  Ebretti 518 25

  Normale prijs: € 2.659,00

  Speciale prijs: € 2.579,00

2 artikel(en)

per pagina

Ebretti

Elektrisch rijden is hot en rijden op een Ebretti elektrische scooter maakt je dagelijkse mobiliteit tot een belevenis. Behalve dat je probleemloos, duurzaam en fluisterstil naar je bestemming rijdt, zit je trots op een scooter waar je graag mee gezien wilt worden. Ebretti biedt elektrische scooters van een eerlijke kwaliteit, goede service en duidelijke garantie.

Het milieuvriendelijke aspect van een Ebretti scooter kan overigens nog verder vergroot worden door hem op te laden met groene stroom. Overigens rijdt de elektrische scooter ook nog eens bijzonder comfortabel met een opvallend pittige acceleratie. Deze elektrische scooter van Nederlandse komaf is solide, comfortabel en is een lust voor het oog. Ebretti is beschikbaar in niet minder dan achttien kleuren en twaalf verschillende zadelbekledingen. Hierdoor is iedere Ebretti volledig naar eigen smaak en voorkeur aan te passen.

De elektrische scooters van Ebretti zijn ontworpen naar Italiaans design en hebben de klassieke, chique uitstraling meegekregen die daarmee verbonden is. Het forse stuur met dominante koplamp, klassiek instrumentenpaneel en de vele chromen accenten maken van de Ebretti een ware ‘head turner’.

Elektrische scooters zijn maatschappelijk verantwoord maar juist het feit dat Ebretti daarnaast zo’n opvallende verschijning is en de vele kleurcombinaties waarin hij leverbaar is, maakt de scooter bij uitstek geschikt om in te zetten voor promotionele activiteiten.

Ebretti elektrische scooters worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontrole in een ISO 9001 gecertificeerde fabriek. Dit garandeert dat iedere Ebretti voldoet aan de hoogste eisen die jij mag stellen aan een elektrische scooter.

Wil je een elektrische scooter van Ebretti bestellen dan tref je op Scooterland alle informatie aan die je daarvoor nodig hebt. Je kunt alle scooters veilig en vertrouwd kopen en voor service en garantie komt ons mobiele serviceteam gewoon bij je aan huis. Wil je de elektrische scooter bestellen maar twijfel je nog over de rij-eigenschappen? Neem dan contact met ons op dan kunnen we misschien bij je langskomen voor een proefrit. Dat is uniek in Nederland.