Jouw nieuwe scooter verzeker je snel en voordelig via Scooterland. Kies direct de scooter- of bromfietsverzekering die jij wilt. Scooterland heeft drie verschillende verzekeringsvormen voor je uitgezocht, alle drie met een supervoordelige premie. Daarnaast zijn er extra dekkingen mogelijk tegen een zéér voordelig tarief.

 

WA-verzekering

Met de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor aansprakelijkheid tegenover anderen bij schade die door jouw schuld ontstaat. De WA-verzekering vergoedt schade tot een bedrag van maximaal € 5.000.000,- per gebeurtenis bij schade aan personen en € 2.500.000,- per gebeurtenis bij schade aan alleen zaken. Als wettelijk een hoger maximumbedrag verplicht is, geldt het wettelijke bedrag.

 

WA + Diefstal verzekering

Naast de hierboven genoemde verplichte WA-dekking van € 2.500.000,- voor jouw aansprakelijkheid tegenover anderen, is de scooter of bromfiets ook verzekerd tegen diefstal.

 

Allrisk verzekering

Deze verzekering biedt de meest complete dekking. Naast de verplichte WA-verzekering en de dekking tegen diefstal, dekt deze verzekering ook alle verdere schade aan jouw scooter of bromfiets door bijvoorbeeld;

 

Scooterverzekering vergelijken

Scooterland wil graag volledig transparant zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om via onze site gebruik te maken van de onafhankelijke premievergelijker Premie.nl. 

 Bekijk je premie vergelijking hier

 

Hoe het werkt

Na de vergelijking kan je zelf kiezen bij welke aanbieder je verzekering wilt afsluiten. Na je keuze wordt je automatisch naar de pagina van de verzekeraar doorverwezen. Wij raden aan eerst de scooter in ontvangst te nemen en dan pas deze in te vullen. Je scooter is dan tijdelijk gedekt en na ongeveer 2 weken ontvang je het officiële verzekeringsbewijs en de verzekeringspolis.