Peugeot

Peugeot Kisbee Sportline

De Peugeot Kisbee Sportline heeft een frisse en sportieve look. De Peugeot Kisbee Sporline combineert gebruiksvriendelijkheid met een flitsend voorkomen en dat maakt de scooter uniek! De Peugeot Kisbee Sportline laat zich gemakkelijk besturen en is bij uitstek geschikt voor woon-werk verkeer of om op naar school te rijden. Hij is in snor of bromfiets verkrijgbaar.

... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.399,00

Speciale prijs: € 2.349,00

v.a. € 31,55 per maand Meer info ›
Share |

Peugeot Kisbee SportlineProductbeschrijving Peugeot Kisbee Sportline

Het rijgedrag van deze Peugeot Kisbee is opvallend comfortabel. De scooter ‘voelt’ goed en ligt lekker vast op de weg. De scooter is van alle gemakken voorzien en is ruim genoeg De buddyseat van de Peugeot Kisbee biedt dus prima plaats aan een tweede persoon die zijn voeten comfortabel op de uitklapbare voetsteunen kan plaatsen. Verder heeft de Peugeot Kisbee ruim voldoende opbergruimte onder het zadel en heeft een overzichtelijke dashboard.

De Peugeot Kisbee beschikt over een moderne, betrouwbare en vooral krachtige 4 takt motor die ervoor zorgt dat je altijd voldoende "power" hebt, zowel bij lage als bij hoge snelheden. Dit zorgt voor een prima controle over de scooter zodat jij bepaald wat er gebeurd. Qua uitstraling zit het wel goed bij deze Peugeot Kisbee . De scooter is uitgevoerd in matzwart gecombineerd met glimmend zwart en afgewerkt met felrode Sportline logo´s. Verder is de Kisbee voorzien van zwarte velgen waardoor de scooter een bijzondere verschijning is geworden.

De Peugeot Kisbee koop je uiteraard bij Scooterland. Want Scooterland heeft niet alleen de beste prijs, ook voor service moet je bij Scooterland zijn. Daarnaast heeft Scooterland altijd de kleur die je zoekt. Natuurlijk wordt je nieuwe Peugeot Kisbee snel thuis afgeleverd maar ook voor onderhoud, service en garantie komt onze monteur gewoon aan huis.

Scooter lease


Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;


Leasetermijn 

Leasebedrag per maand

72 maanden

 €                                 31,55

60 maanden

 €                                 35,63

48 maanden

 €                                 41,83

36 maanden

 €                                 52,30

24 maanden

 €                                 73,45

12 maanden

 €                               137,33

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Peugeot
Type Kisbee Sportline
Uitvoering Snorscooter
Maximale snelheid 25 km/h en 45 km/h
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 6,5
Lengte 177,3 cm
Breedte 63,6 cm
Hoogte 115,6 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 110/70x12"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart, wit
Overige info Nee