Sym

Sym Mio Sport 25

De eigentijdse en karakteristieke Sym Mio heeft een broertje, de Sym Mio Sport. is een karakteristieke retro scooter. Leuk om te zien en fun om mee te rijden. De Mio is bijna een fashion item maar de Mio Sport onderscheid zich met zijdeglans matte lak voorzien van een sportieve striping, witte aluminium velgen en het digitale dashboard. Je kunt de Sym Mio Sport volledig naar eigen wens en smaak aan kleden met de, in ruime mate beschikbare, accessoires. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

€ 1.899,00
v.a. € 39,63 per maand Meer info ›
Share |

Sym Mio Sport 25Productbeschrijving Sym Mio Sport 25

Net als de populaire Mio is de Sym Mio Sport voorzien van talrijke leuke details zoals het klassieke instrumentarium, het LED achterlicht, de fraaie buddyseat, startonderbreker en de handsfree tankdop bediening. De Sym Mio Sport is overwegend grijs met witte accenten en uitgevoerd in een strakke matte lak. De Sym Mio Sport heeft alles; de techniek, gebruikers gemak en bovendien “the looks”.

De Sim Mio Sport is voorzien van een moderne 4-takt motor waardoor de scooter bijzonder stil is en zuinig in het gebruik. Daarnaast is de Sym Mio Sport Mio ook nog eens relatief voordelig op het gebied van onderhoud.

De Sym Mio Sport kopen of leasen doe je vertrouwd en voordelig bij Scooterland. Want Scooterland heeft altijd de beste prijs en bovendien een unieke service aan huis voor onderhoud en garantie. Koop de Sym Mio Sport nu meteen.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden € 39,63
60 maanden € 44,83
48 maanden € 52,72
36 maanden € 65,80
24 maanden € 92,35

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Sym
Type Mio Sport 45
Uitvoering snor,brom
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 4,8
Lengte 172 cm
Breedte 72 cm
Hoogte 102 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 90/90x10"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren Mokka, zilver, wit, zwart en zwart met rode strepen
Overige info Nee