Piaggio

Piaggio Zip 45 4Takt Special

Sinds April 2013 presenteert Piaggio een Special Edition van de Zip. Deze Special is verkrijgbaar in een dames- en een heren versie. De damesversie heeft girly graphics met een witte basis. De herenversie is matzwart en heeft 'Armygraphics' wat zorgt voor een stoere look. De Zip is een makkelijk hanteerbare scooter, geschikt voor iedereen die op zoek is naar een toegankelijk en hip voertuig. Vraag uw dealer naar meer informatie. Beide modellen zijn verkrijgbaar in snor uitvoering (zonder helm) en brommeruitvoering.

... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.199,00

Speciale prijs: € 2.149,00

v.a. € 33,61 per maand Meer info ›
Share |

Piaggio Zip 45 4Takt SpecialProductbeschrijving Piaggio Zip 45 4Takt Special

De Piaggio Zip is voorzien van een tijdloos en modern design waardoor hij past in elke situatie en omgeving. Gebruik hem als scooter om elke dag mee naar je werk of naar school te rijden, voor lange afstanden of in de stad, met de Piaggio Zip is het geen probleem. Bovendien zijn er voor deze Piaggio Zip leuke asseccoires te krijgen zoals een windscherm of chromen delen waardoor je de scooter helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen.

De Piaggio Zip is dan ook een echte Piaggio scooter. Dat betekend veel kwaliteit, een moderne vormgeving, voortreffelijke rijeigenschappen en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Door de zeer zuinige 4-takt motor, de lage aanschafprijs, de betrouwbare techniek en dus zeer lage onderhoudskosten is de Piaggio Zip een scooter met één van de laagste kilometerprijzen.

De Piaggio Zip kun je heel eenvoudig en voordelig kopen bij Scooterland. Want Scooterland heeft niet alleen de beste prijs, ook voor service moet je bij Scooterland zijn. Niet alleen wordt de Piaggio Zip thuis afgeleverd maar ook voor onderhoud, service en garantie komt onze monteur gewoon aan huis.

Ruim zestig jaar geleden heeft Enrique Piaggio de scooter uitgevonden en sinds die tijd heeft Piaggio de wereld veroverd met kwaliteit, bijzondere vormgeving en betrouwbaarheid als uitgangspunt. Via onze website kun je overigens de hele geschiedenis van Piaggio (en Vespa) lezen als je dat interessant vindt.

Scooter lease


Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

Leasetermijn 

Leasebedrag per maand

72 maanden

 €                                 33,61

60 maanden

 €                                 37,96

48 maanden

 €                                 44,56

36 maanden

 €                                 55,72

24 maanden

 €                                 78,26

12 maanden

 €                               146,31

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Piaggio
Type PIAGGIO ZIP 4T Special
Uitvoering 45 km
Maximale snelheid 45 km/h
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 7,3
Lengte 169 cm
Breedte 68 cm
Hoogte 121,5 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 120/70x10"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart en wit
Overige info Nee