Peugeot

Peugeot Kisbee RS 45

De Peugeot Kisbee is sowieso al een echte allemansvriend maar de Peugeot Kisbee RS spant de kroon. De Peugeot Kisbee RS combineert gebruiksvriendelijkheid met een flitsend voorkomen en dat maakt de scooter uniek! De Peugeot Kisbee RS laat zich gemakkelijk besturen en is bij uitstek geschikt voor woon-werk verkeer of om op naar school te rijden.

... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.749,00

Speciale prijs: € 1.699,00

v.a. € 32,42 per maand Meer info ›
Share |

Peugeot Kisbee RS 45Productbeschrijving Peugeot Kisbee RS 45

Het rijgedrag van deze Peugeot Kisbee RS is opvallend comfortabel. De scooter ‘voelt’ goed en ligt lekker vast op de weg. De scooter is van alle gemakken voorzien en is ruim genoeg De buddyseat van de Peugeot Kisbee RS biedt dus prima plaats aan een tweede persoon die zijn voeten comfortabel op de uitklapbare voetsteunen kan plaatsen. Verder heeft de Peugeot Kisbee RS ruim voldoende opbergruimte onder het zadel en heeft een overzichtelijke dashboard.

De Peugeot Kisbee RS beschikt over een moderne, betrouwbare en vooral krachtige 4 takt motor die ervoor zorgt dat je altijd voldoende "power" hebt, zowel bij lage als bij hoge snelheden. Dit zorgt voor een prima controle over de scooter zodat jij bepaald wat er gebeurd. Qua uitstraling zit het wel goed bij deze Peugeot Kisbee RS. De scooter is uitgevoerd in matzwart gecombineerd met glimmend zwart en afgewerkt met felrode RS logo´s. Verder is de Kisbee Rs voorzien van zwarte velgen waardoor de scooter een bijzondere verschijning is geworden.

De Peugeot Kisbee RS koop je uiteraard bij Scooterland. Want Scooterland heeft niet alleen de beste prijs, ook voor service moet je bij Scooterland zijn. Daarnaast heeft Scooterland altijd de kleur die je zoekt. Natuurlijk wordt je nieuwe Peugeot Kisbee RS snel thuis afgeleverd maar ook voor onderhoud, service en garantie komt onze monteur gewoon aan huis.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden € 32,42
60 maanden € 36,67
48 maanden € 43,13
36 maanden € 53,83
24 maanden € 75,55

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Peugeot
Type Kisbee RS 25
Uitvoering Bromscooter
Maximale snelheid 45 km/h
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 6,5
Lengte 177,3 cm
Breedte 63,6 cm
Hoogte 115,6 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 110/70x12"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart, wit
Overige info Nee