Piaggio

Piaggio Liberty S 25 i-Get

De Piaggio Liberty S is zonder twijfel een aparte verschijning door zijn grote wielen en zijn modieuze vormgeving. De Liberty is wat wij een ‘high wheel scooter’ noemen en dit type scooter is in mediteraan Europa bijzonder populair. Sterker nog, het is daar de best verkocht scooter. Dit komt vooral omdat veel aandacht wordt geschonken aan praktische aspecten als rijgedrag en zitpositie. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.649,00

Speciale prijs: € 2.589,00

v.a. € 49,93 per maand Meer info ›
Share |

Piaggio Liberty S 25 i-GetProductbeschrijving Piaggio Liberty S 25 i-Get

Wat betreft rijeigenschappen is de Piaggio Liberty een schot in de roos. Door de comfortabele zitpositie en de grote wielen rijdt de scooter fantastisch. De Piaggio Liberty beschikt daarnaast over een zeer moderne en ongelooflijk zuinige 4-takt motor waarbij een verbruik van 1:40 met constante snelheid geen utopie is.

Deze Piaggio Liberty is gemaakt voor veelvuldig gebruik en is daarom van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een ruime buddyseat die voldoende plaats biedt aan een medepassagier. Maar ook aan een handig vakje in het voorscherm is gedacht. Bovendien is de Piaggio Liberty beschikbaar in een aantal leuke kleuren.

Kopen of leasen van de Piaggio Liberty is heel eenvoudig en voordelig bij Scooterland. Want Scooterland heeft niet alleen de beste prijs, ook voor service moet je bij Scooterland zijn. Natuurlijk wordt je nieuwe Piaggio Liberty thuis afgeleverd maar ook voor onderhoud, service en garantie komt onze monteur gewoon aan huis.

Als je geinteresseeerd bent in de geschiedenis van Piaggio kun je daar op onze website veel over lezen.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden €   49,93
60 maanden €   56,48
48 maanden €   66,42
36 maanden €   82,90
24 maanden € 116,35

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Piaggio
Type Liberty 45
Uitvoering brom
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 6,0
Lengte 196 cm
Breedte 73,5 cm
Hoogte 134 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 110/80x14"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart, blauw, zilver
Overige info Nee