Kymco

Kymco Super 8 Street 45km EURO4

De Kymco Super 8 is in alle opzichten een op en top sportscooter. Met deze zeer sportieve styling, karakteristieke sportlijnen en dito kleuren lijkt de Kymco Super 8 rechtstreeks van het circuit te komen. De stad is de plek waar deze scooter zijn meerwaarde kan bewijzen, maar ook voor langere afstanden is deze Kymco Super 8 prima te gebruiken. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.299,00

Speciale prijs: € 2.179,00

v.a. € 36,54 per maand Meer info ›
Share |

Kymco Super 8 Street 45km EURO4Productbeschrijving Kymco Super 8 Street 45km EURO4

Kymco is één van de grootste scooterfabrieken in de wereld en heeft een breed scala aan scooters. De Kymco Super 8 is dé sportscooter uit het brede assortiment van het merk. De scooter is voorzien van een modern en zuinig 4-takt motorblok, 14” lichtmetalen wielen, mooie dubbele koplampen en geïntegreerde knipperlichten. Bovendien heeft de scooter een ruime buddyseat die voldoende plaats biedt aan een passagier.

Technische valt er niets af te dingen op de Kymco Super 8 en hetzelfde geld voor het rijgedrag. De zit is prettig en de scooter laat zich makkelijk besturen. Eigenlijk kun je zeggen dat de Kymco Super 8 op alle gebieden de verwachtingen overtreft.

De Kymco Super 8 kopen of leasen doe je uiteraard bij Scooterland. Want Scooterland heeft niet alleen de beste prijs, ook voor service moet je bij Scooterland zijn. Natuurlijk wordt je nieuwe Kymco Super 8 thuis afgeleverd maar ook voor onderhoud, service en garantie komt onze monteur gewoon aan huis. Bovendien kun je bij Scooterland ook nog eens een onderhoudscontract afsluiten waardoor je verzererd bent van optimaal onderhoud aan jouw Kymco Super 8. Uiteraard kun je er bij Scooterland ook voor kiezen om deze scooter te leasen.  

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden € 36,54
60 maanden € 41,33
48 maanden € 48,61
36 maanden € 60,67
24 maanden € 85,15

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Kymco
Type Super 8 45
Uitvoering snor,brom
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 6,0
Lengte 194 cm
Breedte 74,5 cm
Hoogte 122 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 120/80x14"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart, blauw, wit/rood
Overige info Nee