Kymco

Kymco Agility 16+ 45km/h EURO4

De Agility 16” + heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16” + nu voorzien van voor- en achterlichten met moderne LED verlichting, inklapbare voetsteunen en een benzinetank onder de voetenplank om het zwaartepunt te optimaliseren. Door deze verbeteringen rijdt de Agility 16” + niet alleen beter maar is hij ook een stuk volwassener geworden. De totale looks en zithouding zijn optimaal verbeterd. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.349,00

Speciale prijs: € 2.099,00

v.a. € 39,54 per maand Meer info ›
Share |

Kymco Agility 16+ 45km/h  EURO4Productbeschrijving Kymco Agility 16+ 45km/h EURO4

Deze Kymco Agility City is een aparte verschijning. Door zijn grote wielen wijkt het model behoorlijk af van de scooter standaard. Wij vinden hem schitterend en bovendien zijn deze grote wielen erg functioneel. Technisch is de Kymco Agility City helemaal van deze tijd en is een geweldige scooter in alle opzichten. Hij biedt enorm veel ruimte, hij beschikt over dat geweldige Kymco 4-takt blok en hij rijdt natuurlijk formidabel door die grote 16 inch lichtmetalen wielen.

De Kymco Agility is beschikbaar in een aantal verschillende uivoeringen. Naast deze Kymco Agility City met 16 inch wielen levert Kymco ook een Agility met 10 inch wielen. Bovendien is er de Agility FAT , welke is uitgevoerd met 12 inch wielen. Door deze enorme keus in uitvoeringen en kleuren is er altijd een Kymco Agility die bij je past.

Bij Scooterlande koop je de Kymco Agility City voordelig en vertrouwd want Scooterland heeft een unieke service. Voor onderhoud en garantiereparaties komen we gewoon aan huis. Bestel hem nu meteen en geniet op korte termijn van deze scooter sensatie.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden € 36,54
60 maanden € 41,33
48 maanden € 48,61
36 maanden € 60,67
24 maanden € 85,15

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Kymco
Type Agility 16+ 45
Uitvoering snor,brom
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 6,0
Lengte 204,5 cm
Breedte 74 cm
Hoogte 124 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 120/80x16"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart
Overige info Nee