Fosti scooter kopen | Fosti scooters leasen | Luuko

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Fosti Grande Retro

Met een Fosti Grande Retro scooter ben je in het bezit van dé perfecte retroscooter. Geen ander merk dan Fosti slaagt er zo briljant in om de combinatie te maken tussen klassieke elementen en de modernste scootertechniek.

De Grande Retro is ontworpen naar Italiaans design en heeft de klassieke, chique uitstraling meegekregen die daarmee verbonden is. Het forse stuur met dominante koplamp, klassiek instrumentenpaneel en de vele chromen accenten maken van de Fosti Grande Retro een ware ‘eye-catcher’.

Juist het feit dat de Grande Retro zo’n opvallende verschijning is en de vele kleurcombinaties waarin hij leverbaar is maakt de scooter bij uitstek geschikt om in te zetten voor promotionele activiteiten.

Elke Grande Retro is een Fosti maar niet elke Fosti mag zich Grande Retro noemen. Het verschil zit hem in de details en wordt in Nederland bepaald. Fosti is een prima Chinese scooter voor recreatief gebruik. Scooterland kiest echter voor hogere standaarden en werkt samen met de Nederlandse importeur van de Fosti Grande Retro. Deze, op het oog dezelfde, scooter is aangepast aan de Nederlandse rijomstandigheden welke wezenlijk afwijken van andere (mediterrane) Europese landen. Onder de stijlvolle kappen tref je dus technische onderdelen aan die specifiek zijn afgestemd op de Nederlandse omstandigheden.

Bij Scooterland koop je de Fosti Grande Retro voordelig en vertrouwd want Scooterland heeft een unieke service. Voor onderhoud en garantiereparaties komen we gewoon aan huis. Bestel de Grande Retro nu meteen en geniet op korte termijn van deze retro sensatie.