Bestellen en bezorgen | Scooterland

Alle scooters van Scooterland zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Daarom tref je bij Scooterland uitsluitend gerenommeerde merken aan. Alle scooters zijn eenvoudig te bestellen en worden helemaal rijklaar bij je thuis afgeleverd.

 

Bestellen

Een scooter bestellen bij Scooterland is heel eenvoudig en gaat in een paar simpele stappen. Als je jouw favoriete scooter hebt gevonden kun je deze bestellen door op de 'bestel' knop te klikken. Je geeft daarbij aan naar welke uitvoering en kleur jouw voorkeur uitgaat. Ook kies je hoe je de scooter wilt betalen. Je kunt ervoor kiezen om vooraf, tijdens levering, of in termijnen te betalen.

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op. Soms hebben we nog aanvullende informatie nodig, bijvoorbeeld als je ervoor hebt gekozen om in temijnen te betalen. Daarna gaan wij ervoor zorgen dat we de scooter snel kunnen bezorgen.

 

Bezorgen

Scooterland levert jouw nieuwe scooter volledig rijklaar thuis af. Dit betekent dat wij de scooter in onze werkplaats hebben afgemonteerd, voorzien van de afleverbeurt en het kenteken voor je aanvragen. Bovendien onderwerpen we elke scooter aan een uitgebreide testrit voordat deze onze werkplaats verlaat. Op deze manier beoordelen wij jouw scooter op rijeigenschappen en kunnen wij de veiligheid en technische staat ervan garanderen.

De kosten voor het rijklaar maken van je scooter, eerste onderhoudsbeurt, testen en kenteken leges bedragen in totaal € 195,- en € 245,- bij een financeringsaanvraag.

Op het moment van levering wordt de scooter op jouw naam gezet. Hiervoor ga je met onze monteur naar een RDW erkend tenaamstellingspunt. Dit kan bijvoorbeeld een postkantoor, Bruna of Boekelier zijn.

Jouw scooter is dus meteen klaar voor gebruik. Om ervoor te zorgen dat jij dat ook bent krijg je, tijdens de aflevering, van onze monteur een uitgebreide gebruikersinstructie.

Tijdens en na de bestelling van je scooter houden wij je uiteraard op de hoogte van de levering. Zo nemen we na ontvangst van jouw bestelling telefonisch contact met je op en spreken we alle details nog een keertje door en zodra de scooter gereed is voor aflevering maken we telefonisch een afspraak voor levering.

Nu een scooter bestellen