Sym

Sym Crox 25km/h en 45km/h

Sporty - Urban

De SYM Crox is een kleine scooter, maar heeft enorm veel pit. De Crox is afgeleid van de populaire SYM Jet 4. Deze scooter weet coole graphics goed te combineren met specifieke kenmerken. Een scooter die tot in de kleinste details er anders uit ziet dan de mainstream en waar duidelijk inspiratie is opgedaan bij de MX motoren. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

€ 1.699,00
v.a. € 39,63 per maand Meer info ›
Share |

Sym Crox 25km/h en 45km/hProductbeschrijving Sym Crox 25km/h en 45km/h

Specificaties
De SYM Crox wordt geleverd met fraaie LED-verlichting aan de voorkant. Daarnaast heeft het een hypermodern dashboard dat volledig digitaal is en in te stellen is in 17 verschillende kleuropties. In de vele details zijn elementen van de MX terug te zien. De handbeschermers, het stuurkapje, de dikke noppenbanden en de grote ‘wave’ remschijf.

De Sim Crox is voorzien van een moderne 4-takt motor waardoor de scooter bijzonder stil is en zuinig in het gebruik. Daarnaast is de Sym Crox ook nog eens relatief voordelig op het gebied van onderhoud.

De Sym Crox kopen of leasen doe je vertrouwd en voordelig bij Scooterland. Want Scooterland heeft altijd de beste prijs en bovendien een unieke service aan huis voor onderhoud en garantie. Koop de Sym Crox nu meteen.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden € 39,63
60 maanden € 44,83
48 maanden € 52,72
36 maanden € 65,80
24 maanden € 92,35

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Sym
Type Crox 50
Uitvoering snor,brom
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 4,8
Lengte 172 cm
Breedte 72 cm
Hoogte 102 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 90/90x10"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart en wit
Overige info Nee