Kymco

Kymco Agility 12 FR 25km EURO 4 met klapzadel

De Kymco Agility is een aangename scooter voor veelvuldig gebruik. De scooter is bij uitstek geschikt voor het snelle stadswerk, maar ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet.
De Kymco Agility 12 FR is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar, ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. Kymco maakt voor de Agility gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag verbruik (+/- 1 liter per uur volgens Euronorm 99/700/EG). Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo?n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. Deze Kymco is verder in diverse kleuren en varianten leverbaar. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.499,00

Speciale prijs: € 1.449,00

v.a. € 30,36 per maand Meer info ›
Share |

Kymco Agility grijs

  • Kymco Agility grijs
  • Kymco Agility blauw
  • Kymco Agility zwart
  • Kymco Agility zadel


Productbeschrijving Kymco Agility 12 FR 25km EURO 4 met klapzadel

De Kymco Agility FAT is een eigentijds gestylde scooter. De grote 12 inch wielen zorgen voor optimaal rijgenot. Zonder twijfel is de Kymco Agility één van de populairste scooters in Nederland en dat is niet echt verwonderlijk. Met een zuinige en stille 4-takt motor heeft hij direct al een groot voordeel. De scooter heeft een frisse uitstraling, is voorzien van een goede handelbaarheid en prima rijgedrag. Bovendien heeft Kymco gezorgd voor een Super interessante prijsstelling. De Kymco Agility is een echte aanrader. De scooter is overigens tegen meerprijs ook te verkrijgen met een deelbare buddyseat welke tevens als rugleuning gebruikt kan worden.

De Kymco Agility is beschikbaar in een aantal verschillende uivoeringen. Naast deze Kymco Agility FAT met 12 inch wielen levert Kymco ook een versie met 10 inch wielen, de Kymco Agility. Bovendien is er de Agility City , welke is uitgevoerd met 16 inch wielen. Door deze enorme keus in uitvoeringen en kleuren is er altijd een Kymco Agility die bij je past.

Scooterland heeft het grootste aanbod Kymco Agility scooters voor de beste prijs. Bovendien heeft Scooterland een unieke service. scooter wordt snel thuisgebracht maar ook voor service en onderhoud komt onze monteur gewoon bij je aan huis. koop of lease deze scooter vandaag nog bij Scooterland.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden € 30,36
60 maanden € 34,34
48 maanden € 40,39
36 maanden € 50,41
24 maanden € 70,75

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Kymco
Type Agility 12" 25
Uitvoering snor
Maximale snelheid 25
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 5,0
Lengte 183 cm
Breedte 69 cm
Hoogte 113 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 130/70x12"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart, grijs, blauw/zilver,
Overige info Nee