Kymco

Kymco Agility 12" 45

De Kymco Agility is een aangename scooter voor veelvuldig gebruik. De scooter is bij uitstek geschikt voor het snelle stadswerk, maar ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.599,00

Speciale prijs: € 1.549,00

v.a. € 28,87 per maand Meer info ›
Share |

Kymco Agility grijs

  • Kymco Agility blauw
  • Kymco Agility zwart
  • Kymco Agility grijs
  • Kymco Agility zadel


Productbeschrijving Kymco Agility 12" 45

De Kymco Agility FAT is een eigentijds gestylde scooter. De grote 12 inch wielen zorgen voor optimaal rijgenot. Zonder twijfel is de Kymco Agility één van de populairste scooters in Nederland en dat is niet echt verwonderlijk. Met een zuinige en stille 4-takt motor heeft hij direct al een groot voordeel. De scooter heeft een frisse uitstraling, is voorzien van een goede handelbaarheid en prima rijgedrag. Bovendien heeft Kymco gezorgd voor een Super interessante prijsstelling. De Kymco Agility is een echte aanrader. De scooter is overigens tegen meerprijs ook te verkrijgen met een deelbare buddyseat welke tevens als rugleuning gebruikt kan worden.

De Kymco Agility is beschikbaar in een aantal verschillende uivoeringen. Naast deze Kymco Agility FAT met 12 inch wielen levert Kymco ook een versie met 10 inch wielen, de Kymco Agility. Bovendien is er de Agility City , welke is uitgevoerd met 16 inch wielen. Door deze enorme keus in uitvoeringen en kleuren is er altijd een Kymco Agility die bij je past.

Scooterland heeft het grootste aanbod Kymco Agility scooters voor de beste prijs. Bovendien heeft Scooterland een unieke service. scooter wordt snel thuisgebracht maar ook voor service en onderhoud komt onze monteur gewoon bij je aan huis. koop of lease deze scooter vandaag nog bij Scooterland.

Scooter lease


Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;


Leasetermijn 

Leasebedrag per maand

72 maanden

 €                                 28,87

60 maanden

 €                                 32,60

48 maanden

 €                                 38,27

36 maanden

 €                                 47,85

24 maanden

 €                                 67,21

12 maanden

 €                               125,65

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Kymco
Type Agility 12" 45
Uitvoering snor,brom
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype 4-takt
Gewicht Nee
Tankinhoud 5,0
Lengte 183 cm
Breedte 69 cm
Hoogte 113 cm
Cilinderinhoud 49
Bandenmaat 130/70x12"
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart, grijs, blauw/zilver
Overige info Nee