Qwic

Qwic Emoto 87 45

De Qwic Emoto 87 elektrische scooter is geruisloos, milieuvriendelijk en comfortable. Daarnaast heeft de Qwic Emoto 87 een geweldig mooie uitstraling. Niet voor niets is de Qwic Emoto 87 de meest verkochte elektrische scooter van Nederland. Bovendien heeft het gerenommeerde scootervakblad scooterxpress de Qwic Emoto 87 recent als beste elektrische scooter getest. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.337,00

Speciale prijs: € 2.266,00

Share |

Qwic Emoto 87 blauw

 • Qwic Emoto 87 blauw
 • Qwic Emoto 87 wit
 • Qwic Emoto 87 blauw
 • Qwic Emoto 87 wit
 • Qwic Emoto 87 opbergbak
 • Qwic Emoto 87 naafmotor
 • Qwic Emoto 87 accu
 • Qwic Emoto 87 windscherm
 • Qwic Emoto 87 lifestyle
 • Qwic Emoto 87 zadel
 • Qwic Emoto 87 profiel
 • Qwic Emoto 87 koplampunit


Productbeschrijving Qwic Emoto 87 45

De Qwic Emoto 87 elektrische scooter werd tijdens de test met name geroemd om het weggedrag en de rijeigenschappen welke niet onderdoen voor een brandstof aangedreven scooter. Ook het feit dat de scooter met het grootste gemak twee personen kan vervoeren werd door de jury gewaardeerd. De Qwic Emoto 87 oogstte niets dan complementen tijdens de elektrische scootertest.

De Qwic Emoto 87 elektrische scooter is gewoon in elk stopcontact op te laden en is voorzien van een afsluitbare opbergbak die ruim voldoende is om spullen mee te nemen. Daarnaast is de scooter voorzien van een ruime buddyseat waardoor je gerust een passagier mee kunt nemen.

De Qwic Emoto 87 elektrische scooter kun je heel eenvoudig en voordelig kopen bij Scooterland. Want Scooterland heeft niet alleen de beste prijs, ook voor service moet je bij Scooterland zijn. Niet alleen wordt de Qwic Emoto 87 thuis afgeleverd maar ook voor onderhoud, service en garantie komt onze monteur gewoon aan huis.

Als je overigens op het punt staat om de Qwic Emoto 87 te bestellen maar nog twijfelt over de rijeigenschappen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Misschien kunnen we dan bij je thuis of op het werk langskomen voor een proefrit. Dat is uniek in Nederland! We doen dit natuurlijk wel uitsluitend bij serieuze interesse dat is logisch.

Scooter lease

Bij Scooterland kun je ervoor kiezen om je nieuwe scooter in termijnen te betalen door middel van scooter lease. In onderstaande tabel kun je de leasebedragen per maand bekijken voor deze scooter;

 

Leasetermijn  Leasebedrag per maand
72 maanden €   49,93
60 maanden €   56,48
48 maanden €   66,42
36 maanden €   82,90
24 maanden € 116,35

 

Meer informatie over scooter lease

Technische specificaties

Manufacturer Qwic
Type Emoto 87
Uitvoering Bromscooter
Maximale snelheid 45 km/h
Motor Nee
Actieradius Tot 50 km*
Type accu Silicium-Gel accu: 1680Wh
Laadtijd accu 5 - 7 uur
Motortype Onderhoudsvrije elektrische 2,4 kW naafmotor
Gewicht 122 kg (incl. accu)
Tankinhoud Nee
Lengte 1765 mm
Breedte 680 mm
Hoogte 1100 mm
Cilinderinhoud Nee
Bandenmaat Nee
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren wit, antraciet metallic, rood, zwart, marineblauw en champagnegrijs metallic
Overige info *Afhankelijk van de omstandigheden. Zaken die invloed hebben op de actieradius zijn o.a. buitentemperatuur, bandenspanning, hellingen, gewicht berijder, rijstijl en snelheid. Als de accu nagenoeg leeg is, kan er nog 10km op lage snelheid (10 km/h) gereden worden om thuis te komen.