Shiro SH-821 Kerosin Zwart/Grijs

Stoere, betaalbare integraalhelm. Uitneembare en uitwasbare wangstukken. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

€ 89,95
Share |

Shiro SH-821 Kerosin Zwart/Grijs

  • Shiro SH-821 Kerosin


Productbeschrijving Shiro SH-821 Kerosin Zwart/Grijs

Je besteld je nieuwe scooterhelm heel eenvoudig en vertrouwd bij Scooterland. Je ontvangt je helm snel en kunt deze bovendien ruilen of retourneren als je niet helemaal tevreden bent.

Verzending

Jouw bestelling wordt door Scooterland verstuurd via TNT Post. Na betaling zul je de helm doorgaans binnen een week ontvangen maar vaak nog sneller. Ook wanneer je de helm in combinatie met een scooter besteld dan zullen wij de helm alvast toesturen. Op deze manier ben je er zeker van dat je meteen kunt opstappen zodra onze monteur de scooter heeft geleverd.

Retour

Als je niet helemaal tevreden bent met de scooterhelm dan kun je deze uiteraard ruilen of terug sturen en het aankoopbedrag terugkrijgen. Het is belangrijk dat je de helm binnen 7 dagen terugstuurt in de originele verpakking. De helm mag gepast worden maar mag uiteraard niet gedragen of beschadigd zijn. Als je jouw bestelling terugstuurt dan betaal je uitsluitend de verzendkosten van de retourzending. Zodra wij de helm op deze manier retour ontvangen wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

Helm maat bepalen

Je kunt de maat van je helm heel eenvoudig bepalen door je hoofdmaat op te meten. Je doet dit door met een meetlint geheel de schedel te omtrekken. De beste plaats om dit te doen is 2,5cm boven de wenkbrauwen. In onderstaande tabel kun je zien welke maat overeenkomt met jouw hoofdomtrek;

 

  Hoofdomtrek  Helm maat Hoofd omtrek
  53-54 cm XS
  55-56 cm S
  57-58 cm M
  59-60 cm L
  61-62 cm XL
  63-64 cm XXL

Technische specificaties

Manufacturer Shiro
Type SH 821 Kerosin
Uitvoering Nee
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype Nee
Gewicht Nee
Tankinhoud Nee
Lengte Nee
Breedte Nee
Hoogte Nee
Cilinderinhoud Nee
Bandenmaat Nee
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren zwart/rood, zwart/grijs, zwart/blauw, matzwart/grijs
Overige info Nee