Patrolline Scooteralarm gemonteerd

Het Patrolline Alarmsysteem wordt algemeen beschouwd als het beste anti-diefstalalarm. Het alarmsysteem is voorzien van meerdere bewegingssensoren die ongeoorloofde bewegingen van de scooter registreren en de sirene activeren. Deze ingebouwde sirene produceert een oorverdovend lawaai dat in de wijde omgeving te horen is. Ook is het alarmsysteem uitgerust met een ingebouwde startblokkering die ervoor zorgt dat de scooter niet gestart kan worden. ... Meer info ›

Availability: In voorraad

€ 199,00
Share |

Patrolline Scooteralarm  gemonteerdProductbeschrijving Patrolline Scooteralarm gemonteerd

Scooterland monteert dit Patrolline alarmsysteem van Italiaanse merk in elk type scooter. Het Alarmsysteem wordt algemeen beschouwd als het beste anti-diefstalalarm en is voorzien van meerdere bewegingssensoren die ongeoorloofde bewegingen van de scooter registreren en de sirene activeren. Deze ingebouwde sirene produceert een oorverdovend lawaai dat in de wijde omgeving te horen is. Ook is het alarmsysteem uitgerust met een ingebouwde startblokkering die ervoor zorgt dat de scooter niet gestart kan worden.

Bij aanschaf van een nieuwe scooter bij Scooterland wordt dit alarmsysteem in elk type scooter door onze monteur ingebouwd. Het alarmsystemen heeft een ingebouwde back-up batterij zodat het alarm de accu van de scooter ontlast. Het alarm is te bedienen met een handige afstandbediening. Met 1 druk op de knop kun je het systeem in- en uitschakelen.

Technische specificaties

Manufacturer Nee
Type Nee
Uitvoering Nee
Maximale snelheid Nee
Motor Nee
Actieradius Nee
Type accu Nee
Laadtijd accu Nee
Motortype Nee
Gewicht Nee
Tankinhoud Nee
Lengte Nee
Breedte Nee
Hoogte Nee
Cilinderinhoud Nee
Bandenmaat Nee
Wielbasis Nee
Beschikbare kleuren Nee
Overige info Nee